3 underlige websider

Nettet er fyldt med masser af værdifuld og brugbar information, men der findes også en masse underlige sider som ikke har det store at bidrage med – ja måske bortset fra lidt underholdning.

Her er tre websider som passer bedst i kategorien underlige websites.

Bankrøvernes beskeder
Banknotes365.com er navnet på en side som du nok ikke kan bruge til ret meget, med mindre du planlægger et bankrøveri og mangler inspiration til hvad du skal skrive på beskeden til bankens ansatte. På siden kan man finde en samling af de beskeder som bankrøvere har afleveret i forbindelse med et røveri. Du kan også se hvor meget de fik ud af røveriet og hvornår de blev anholdt.
Link: www.banknotes365.com

Sådan laver du sæbe ud af bacon
Hvis du en dag står og mangler noget sæbe, men har masser af bacon på køl, så kan denne side måske bruges. Her kan du nemlig se hvordan man kan lave sæbe ud fra den fedt som er i bacon.
Link: www.instructables.com/id/How-to-Make-Bacon-Soap/

Film på 5 sekunder
Hvis du ikke rigtig har tid til at se film, så kunne 5secondfilms.com måske være noget for dig, her kan du nemlig finde en masse film som kun vare 5 sekunder stykket. Det kan dog godt være at man bliver nød til at se en film mere end én gang hvis man vil have en chance for at forstå handlingen.
Link: 5secondfilms.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
underholdning
15. november 2016