En anderledes juletegnefilm – kun for voksne

Julen er en tid fyldt med sukkersøde film og tegnefilm om den vidunderlige juls små mirakler. Og det er da også både dejligt og hyggeligt, men her får du en lidt anden julehistorie og den er ikke helt for børn og ej heller specielt hyggelig – men den er alligevel lidt sød på sin egen facon.

Preferably Blue, er navnet på dette lille juleeventyr som kunne ligne så mange andre julefilm. Et uopfyldt juleønske har gjort påskeharen trist – okay måske lidt mere end bare trist, men det ender jo godt, for den kære julemand opdager fejlen og påskeharen får sit juleønske opfyldt.

Men der er mere til denne lidt anderledes julehistorie, for det er ikke hver dag man ser en bitter fordrukken påskehare med planer om at gøre det af med selveste julemanden.

Et eller andet sted godt kan forstå jalousien, for når det kommer til vores kollektive opmærksomhed af de to mytologiske helligdags karakterer, så er det klart påskeharen som har trukket det korteste strå. Han får lov at dele et par æg ud, mens julemanden rejser på en magisk kane trukket af rensdyr mens han opfylder alle børns ønsker. Der er ikke noget at sige til, at Julemanden er mere elsket af børn, og så bliver julemanden tilmed tilbedt det meste af en måned.

Men påskeharen er vist gået lidt for langt i sin fordrukne selvmedlidenhed, og spørgsmålet er om det kan ende godt? Ja det må du selv se i denne lille jule-kortfilm:

Kategori:
Video
-
Tags:
humor kortfilm
3. januar 2018