Anmeld verden eller bliv inspireret

Har du været ude at rejse eller skal du ud at rejse? Så er hjemmesiden www.worldreviewer.com, et besøg værd. Her kan du som sidens navn antyder anmelde verden, eller i det mindste bare det sted din rejse gik til. Hvis du skal ud at rejse så er der også rigtig god inspiration at hente fra de andres anmeldelser.

Worldreviewer er en forholdsvis ny side, men der er allerede en masse spændende information om forskellige rejsemål, og det er lige meget om man er til aktiv ferie med masser af udfordringer og eventyr, eller om man hellere vil have en afslappende ferie på stranden eller i luksuriøse omgivelser. Der er en lang række forskellige kategorier og indgangsmuligheder, så det er nemt at komme videre til en sektion der handler om netop den type ferie man selv ønsker.

Sidens artikler vises sammen med fantastiske billeder af området der skrives om. Og hvis man syntes at nogle billeder og beskrivelser virket meget professionelle, så er det fordi indholdet ikke kun kommer fra dedikerede rejsende, men også fra en række rejse eksperter som er med til at gøre siden det den er.

Alt i alt er Worldreviewer en god side, med flotte billeder og fascinerende artikler. Og selv om siden endnu er ret ny så er de kommet rigtig godt med fra start.

Link: www.worldreviewer.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid
8. juli 2015