Bevis: utroskab ender sjældent godt

Internettet byder på masser af beviser på at utroskab sjældent (hvis overhovedet) ender godt. Her får du tre eksempler som viser, at utroskab ikke kun er en rigtig dårlig ide fordi du sårer en anden ekstremt meget, men også fordi det kan blive ganske ubehageligt for den der er utro – især i en internettid, hvor alt udstilles på internettet, inklusiv de utro.

1. Det kan blive dyrt

Selvom du måske ikke er gift og skal igennem en dyr og opslidende skilsmisse, så kan det stadig ende med at koste dig dyrt, hvis den forsmåede part vil hævne sig. Som i eksemplet her fra den anden dag, hvor en kvinde finder ud af hendes kæreste er utro og vælger at give en lærestreg med maksimal skade, hvor hun tager alt hans dyre Apple-udstyr og sænker det ned i et badekar fyldt med vand.

Efterfølgende tager hun et billede af badekaret fyldt med nu sandsynligvis ubrugelige Apple produkter til en større formue, og deler det på Twitter:

Så tænk over hvor udsatte dine elskede gadgets er inden du gør noget dumt.

2. Facebook
Alt bliver delt på Facebook. Dine ferie billeder, små sjove øjeblikke, nuttede katte og ja utroskab bliver også delt på facebook.

Facebook har en smart lille funktion hvor man nemt kan fortælle omverdenen når man er kommet i et forhold, og så er det jo endnu nemmere at blive facebookven med alle kærestens venner, familie og bekendtskaber. Og skulle forholdet ende med utroskab, så er det jo oplagt også at dele denne begivenhed på facebook, som man kan finde en række underholdende eksempler på via dette link.

3. YouTube
Når alle i dag render rundt med et videokamera på mobilen i lommen, er der ikke noget at sige til YouTube flyder over med små øjeblikke som ellers aldrig var blevet optaget på ”film”.
Og derfor kan det heller ikke komme bag på noget, at utro ligeledes kan risikere at blive udstillet på YouTube. I denne video afslører en kvinde sin mand med en blondine i sengen :-)

Ja okay, denne video er lavet som en joke, men der er flere rigtige eksempler på afsløringer af utro mænd og kvinder – men vi synes det var over stregen at vise disse ucensurerede videoer her på siden.

Kategori:
Tema
-
Tags:
6. december 2019