Boganmeldelser, bogpriser og din læseliste

Hvis du kan lide at læse bøger, så vil du sandsynligvis også synes godt om websiden bog.nu. Det er en side som samler alle boganmeldelser fra en lang række medier, herunder bl.a. Berlingske, Ekstra Bladet, Børsen, Jyllands-Posten, Kristligt Dagblad, Weekendavisen og en række magasiner.

Siden er nem og overskuelig opbygget, hvor man kan browse på kategori eller søge på titel, forfatter eller stikord via den indbyggede søgefunktion. Udover boganmeldelser så har siden også en prissammenlignings funktion, så man hurtigt kan se hvor den bog man er blevet interesseret i kan fås billigst. Hvis man finder en bog interessant, kan man også gemme den i sin personlige ”bogreol” på siden, på den måde kan man nemt finde frem til bogen og tilhørende anmeldelser og prislister igen. Og hvis man opretter en brugerprofil kan man selv skrive sin egen anmeldelse af de bøger man har læst, til glæde for andre læsere.

Det er langt fra alle bøger som der findes anmeldelser til, men når der er anmeldelser, kan man læse et kort referat af anmeldelsen og hvis den originale boganmeldelse findes på nettet, bliver der linket til den. Findes der flere anmeldelser til en bog kan man se dem under hinanden, og på den måde få et bredere indblik i hvad anmeldere og almindelige læsere synes om bogen.

Alt i alt en rigtig fin side, for alle bogelskere.

Link: Bog.nu

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid
14. oktober 2017