Har du brug for et kram?

Nogle gange har man en af de dage hvor man bare har brug for et kram, men hvad gør man hvis der ikke lige er nogen at kramme i nærheden? Det har internettet selvfølgelig en løsning på, for på hjemmesiden med navnet “The nicest place on the internet”, kan man nemlig få et virtuelt kram – ja faktisk en hel masse kram.

Siden er lavet ved at en masse frivillige har optaget et kram med deres webcam, så det ser ud som om de krammer dig. Så har du brug for et kram, så prøv med et virtuelt et af slagsen på hjemmesiden: thenicestplaceontheinter.net

Her kan du se tre eksempler på de mange kram man kan få på siden:

 

De fleste kan nok blive enige om at et godt kram er dejligt, men det er faktisk også sundt for dig. Et kram skulle blandt andet kunne reducere stress, booste dit immunforsvar, det er godt for hjertet, hjælper med at bekæmpe infektioner og kan få dig i bedre humør. Mange af disse gode egenskaber skyldes at kroppen frigiver hormonet Oxytocin. Du kan læse mere om fordelene ved et kram her og her og her.

Om det virtuelle kram også har ovenstående gavnlige effekter skal man nok ikke regne med, men måske kan det alligevel hjælpe på humøret, om ikke andet så er det da sød ide med en kramme hjemmeside.

Kategori:
Websider
-
Tags:
Sødt
21. november 2019