Gratis Download Manager – Så kører det!

Hvis du skal downloade store filer fra nettet, kan det være både langsomt og ustabilt. Men med ”Free Download Manager”, slipper man for alle problemerne, og får samtidig en masse ekstra features.

Free Download Manager hjælper med alt der har med download at gøre. Når man henter en fil via programmet, så bliver den hentet mange gange hurtigere end hvis man bare henter filen via browserens indbyggede download håndtering. Programmet opnår den forøgede downloadhastighed ved, at åbne flere forbindelser til det sted filen er gemt, og henter på den måde flere små bidder af samme fil på en gang. Hvis filoverførslen bliver afbrudt skal man heller ikke starte forfra, da programmet automatisk starter derfra det var kommet til.

freedlMen Free Download Manager holder sig ikke kun til almindelige filer man også kan hente via browseren. Der er nemlig også en indbygget BitTorrent klient og FTP understøttelse.

Programmet holder selv øje med om man forsøger at hente en fil via Internet Explorer eller Firefox, og det overtager så opgaven med at hente den pågældende fil.

En anden smart ting er hvis man skal hente en video fra nettet som tager lang tid at hente, så kan man afspille videoen efterhånden som den bliver hentet, man behøver således ikke vente med at se hvad det er for noget til hele filmen er hentet.

Det er ikke bare et rigtig godt og nyttigt program, det er også helt gratis.

Du kan hente Free Download Manager her.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Windows
15. november 2016