Europa elsker Trump, men slås om pladsen som nummer 2

Der har ikke være så lidt af nyheder og historier om den nye amerikanske præsident Donald Trump. Og mens politik ofte bliver kategoriseret som kedeligt, så vil mange nok mere at ord som “komisk” eller “skræmmende” passer bedre når vi snakker Trump.

Det er ikke kun nyhederne om Trump man kan komme til at grine lidt over, der er nemlig også masser af satire som gør grin med præsident Trump, og her er en video fra hollandsk TV gået viralt på nettet og samtidig har en række andre europæiske lande fulgt trop med lignende videoer.

Jeg har herunder samlet et par af disse ganske underholdende videoer. Du har muligvis set en eller flere af dem, for de er både delt på sociale medier og blevet vist i TV. Men de kan godt ses mere end en gang, og det bliver kun sjovere af at så mange lande har fulgt op på den hollandske video som startede det hele.

AMERICA FIRST – THE NETHERLANDS SECOND
Den første video blev vist på det den hollandske tv-kanal “Zondag met lubach” men er siden blevet vist på Youtube mere end 23 millioner gange.

AMERICA FIRST – DENMARK SECOND
Natholdet som kører på TV2, var hurtige til at følge trop, for selvfølgelig er det Danmark som skal være nummer 2 og ikke Holland eller nogen af de andre europæiske lande.

AMERICA FIRST – SWEDEN SECOND
Og ja de skide svenskere forsøger sig også i kampen om andenpladsen, men vi ved jo godt de ikke har en chance, selvom de siger at “danskerne anses for at være skandinaviens mexikanere”.

AMERICA FIRST – GERMANY SECOND
Tyskerne mener naturligvis det er dem som skal være nummer to, for som værten siger “Vi har fortjent en 3. chance :-D”. (Hvis du ikke vil se introduktionen med den tysk talende vært, kan du spole frem til 1:47 inde i videoen.)

 

AMERICA FIRST – SWITZERLAND SECOND
Schweiz har også forsøgte sig. Her prøver de at sælge sig som det mest sexede land i Europa og lokke med depoterne af guld i de schweiziske banker.

 

AMERICA FIRST – ICELAND SECOND
Island giver her deres bud på hvorfor det skal være Island som får andenpladsen i sverige.

AMERICA FIRST – FRANCE SECOND
Hvis du ikke er ved at være kørt træt i dette tema endnu, så har franskmændende også et bud på hvorfor det skal være dem.

 

Der er mange flere lande også uden for Europa som har lavet lignende videoklip, ikke alle er lige gode, men det er blevet et helt meme som stadig spreder sig på nettet. Og ikke nok med det, der er lavet en fælles webside hvor man kan se alle de lande som har bidraget, du finder siden her: everysecondcounts.eu

Kategori:
Video
-
Tags:
20. februar 2017