Få anbefalinger til film, musik, bøger og spil

Der er efterhånden et stort udbud af apps og webservices, som gerne vil tilbyde personlige anbefalinger på digital indhold og underholdning. Og det er jo forståligt nok, for de fleste af os foretrækker at se mere af det samme – vi har en bestemt type film og serier vi bedst kan lide, det er en bestemt slags musik vi lytter til, og selv når det kommer til nyhedsmedier har vi præferencer for hvad vi gider læse eller høre om.

Det er derfor rigtig smart med services som gennem smarte algoritmer og kunstig intelligens lærer hvad vi godt kan lide af digitalt indhold – for derefter at anbefale mere af det samme. Men der er også den ulempe at vi ikke får udvidet vores horisont og ikke opdager nye genre af indhold som måske kunne være endnu mere interessante.

En af de services som gør det godt når det kommer til personlige anbefalinger af film, serier, bøger, musik og spil er en service som hedder Itcher og det kan bruges via browseren og gennem apps til iPhone og Android.

Det jeg godt kan lide ved Itcher er at den ikke automatisk indsamler information på baggrund af hvad du ser, læser eller lytter til. I stedet starter man med at angive hvad man godt kan lide af film, bands, bøger eller en af de fem typer digitalt indhold som servicen kan give anbefalinger på. Hvis man f.eks. gerne vil have anbefalinger til film, så skal man først vurdere mindst fem film man har set ved at give dem karakter fra 1-5, og jo flere film man anmelder des bedre bliver Itcher til at komme med bud på film du sandsynligvis vil synes godt om.

Itcher er godt opbygget og brugervenlig uanset om man benytter servicen via nettet eller via en app. Og det kan være en godt måde at opdage nyt indhold inden for de områder man godt kan lide. Det eneste som jeg synes tæller ned er at mængden af dansk indhold endnu er ret begrænset, især når det kommer til bøger og tv-serier. Men hvis man alligevel mest er til f.eks. Amerikanske Film så er det selvfølgelig underordnet.

Alt i alt en udemærket service og da den er gratis at bruge, kan man jo altid se om det er noget som man man kan bruge.

Links:
Besøg Itcher på nettet
Hent til iPhone
Hent til Android

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android fritid ios underholdning
11. september 2017