Læs Samvirke på nettet

Samvirke er Danmarks mest læste magasin, og det fysiske blad udkommer 12 gange årligt med et oplag på 570.000 eksemplarer, men du kan faktisk også læse magasinet på nettet, og det gælder både aktuelle artikler og hele arkivet tilbage til 1928.

Hvis du ikke allerede er en af de mange Samvirke læsere, så kan jeg fortælle at det er et livsstilsmagasin med emner om blandt andet mad, sundhed og forbrug. Samvirke udgives af Coop, og fik sit navn i 1945, men bladet startede helt tilbage ved etableringen af FDB i 1896, hvor det dengang gik under navnet Maanedsblad for danske Brugsforeninger. Faktisk har det rødder endnu længere tilbage, hvor det gik under titlen Maanedsblad for jyske brugsforeninger.

Det er ikke kun det trykte magasin som er er populært, for Samvirke har løbende fulgt med udviklingen og kan således også læses online på samvirke.dk, og det er der mange som gør. Den digitale version har over 800.000 brugere og besøges over 1,6 milioner gange om måneden (August 2017 tal).

I modsætning til det fysiske blad som kun er gratis for Coop´s medlemmer, så kan den digitale version læses af alle. Og så bliver den digitale version opdateret løbende med nye artikler, ligesom alle andre online magasiner og blogs. Du kan læse online magasinet her: Samvirke.dk.

Men du kan faktisk også læse en digital kopi af det trykte magasin på nettet. Den udgave finder du på classic.samvirke.dk, og her kan du ikke blot finde seneste udgave af Samvirke, men også alle udgivelser helt tilbage til 1928 – og det er egentlig meget sjovt at kigge næsten 90 år tilbage i tiden på den måde.

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil
27. september 2017