Smuk kvinde med atlas

Skønhedens Atlas – Smukke kvinder fra hele verden

Skønhed afhænger af de øjne som ser, vi har alle en lidt forskellig ide om hvad skønhed er, ligesom der kan være forskel på skønhedsidialer i forskellige kulturer. Men når det kommer til emnet smukke kvinder i vores moderne samfund, så er det i høj grad præget af marketing, kulørte magasiner og filmbranchen. Prøv bare at lave en Google billedsøgning på “Smukke kvinder”, så vil du se billeder af kvinder som ganske vist er smukke, men de er også meget ens og seksualiserede.

Den 31 årige Romanske fotograf Michaela Noroc, har brugt næsten fire år på at rejse rundt i forskellige dele af verden, for at tage billeder af kvinder. De mange billeder er blevet til et projekt hun kalder The Altas Of Beauty, som både dækker over en webside, et par social medie sider og en ny bog. Går man f.eks ind på hjemmesiden theatlasofbeauty.com, så finder man en meget lang serie med billeder af smukke kvinder fra hele verden, men billederne er også meget mangfoldige i modsætning til hvad den før nævnte Google søgning ville fremvise.

Under hvert billede på hjemmesiden kan man læse en lille historie om kvinden i portrættet, hvilket bidrager til at give selve billedet mere personlighed. Og måske er budskabet netop at kvindelig skønhed handler om mere end et ideelt opstillet portræt med sexede undertoner. Michaela Noroc’s fotoserie er i hvertfald blevet utrolig populær på internettet, hvor der på facebook er over en million følgere.

Michaela havde interesseret sig for fotografi siden hun var 16, men det var ikke lykkedes at gøre det til en levevej. Men efter at have rejse rundt og set den store mangfoldighed i verdens forskellige lande på hendes ferie, besluttede hun sig i en alder af 27 sig for at sige sit job op for at rejse rundt med sit kamera. Billederne som blev delt på nettet, skabte stor opmærksomhed og nu fire år senere, er det bl.a. blevet til en populær hjemmeside og en bog som sælger godt.

Links til de smukke kvinder og Skønhedens Atlas:

Her får du links til websiden, sociale medier og hvor kogen kan købes hvis det skulle have interesse.

Webside: theatlasofbeauty.com
Facebook: www.facebook.com/MihaelaNorocPhoto
Instagram: www.instagram.com/the.atlas.of.beauty
Bog: www.saxo.com/dk/the-atlas-of-beauty…

Kategori:
Websider
-
Tags:
kultur
16. oktober 2017