Få bedre selfies med dedikeret selfie app

Det er ikke alle som synes selfies er specielt interessante, men blandt unge og især på sociale medier er selfies meget brugte. Apps som Snapchat og Instagram har i høj grad været med til at forme denne selfie trend, og disse apps tilbyder også masser af muligheder og tilpasninger af selfies, men der findes også dedikerede selfie apps som lover at gøre dine selfies perfekte.

Microsoft er en af de store virksomheder som investere massivt i AI (kunstig intelligens), og en af de steder de bruger resultatet af deres AI forskning er i en dedikeret selfie app som hedder Microsoft Selfie.

Microsoft Selfie er en selvstændig fotoapp som forsøger at give forbedret portrætfotografering gennem kunstig intelligens. Appen kan forbedre støjreducering og automatisk optimere eksponeringen, hvilket er nyttigt hvis man vil tage tydelige og klare fotos i svag eller dæmpet belysning. Men det som adskiller denne dedikerede selfie app fra mobilens indbyggede kamera app, er at der tages intelligent højde for alder, køn, hudfarve og belysning for at opnå pænere selvportrætter som er optimeret så det stadig ser naturligt ud.

Udover de almindelige fotoforbedringer som auto eksponering og støjreduktion, kan man også se frem til en pænere hud hvor bumser, urenheder og rynker minimeres. I det hele taget ser det ud til appen forsøger at få dine selfies til at se mere ud som de manipulerede fotos i de kulørte magasiner uden du selv behøver at gøre andet en at trykke på foto knappen.

Den intelligente selfie forbedring, fungerer fint uden det ser alt for kunstigt og overdrevet ud. Og udover den automatiske fotoforbedring,  indeholder appen også en række filtre som giver mulighed for at man selv kan tilpasse fremtoningen af fotoet.

Alt i alt er Microsoft Selfie en udemærket app til ideelle portrætfotos, som kan tages med et enkelt klik uden behov for manuel efterbehandling. De fleste vil dog have nok et den indbyggede kamera app til lejlighedsvise selfies, men da det er en helt gratis app uden behov for in-app køb kan du jo prøve at downloade appen og se om det er noget for dig – hvis du altså overhovedet bruger mobilen til selfies. Der findes andre selfie apps som tilbyder flere funktioner og som kan give endnu bedre resultater, men til gratis prisen er dette er okay app.

Microsoft Selfie kan fås til både iPhone og Android mobiler og kan installeres via følgende links:
Apple App Store (iPhone)
Google Play (android mobiler)

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android ios
5. januar 2018