Fem websider som spilder din tid

Der er rigtig mange nyttige hjemmesider på internettet, nogle kan ligefrem gøre dig mere produktiv eller give værdifuld viden. Det anslås at der er over en milliard sider på nettet, men langt de fleste skal nok betegnes som nytteløse eller spild af tid – og det er sidstnævnte du her får et par stykker af… undskyld :-)

Mmm… bacon

bacon

De fleste af os kan nok blive enige om at bacon er en fantastisk ting, nogen kalder det ligefrem et decideret grundstof. Men det er desværre ikke specielt sundt, heller ikke selvom nogen vil argumentere for, at hvis naturen havde intentioner om vi skulle spise sundt, så havde broccoli smagt af bacon.

Men her er løsningen for dig som vil have tilfredsstillet din bacon trang, uden det bliver usundt (med mindre det er usundt at spilde sin tid). På hjemmesiden eitheryoulikebaconoryourewrong.com, kan man nemlig både se og høre lækkert bacon stege på en pande. Og det kan man 24 timer i døgnet hvis man skule have lyst, det er til gengæld også det eneste denne side tilbyder.

Link: www.eitheryoulikebaconoryourewrong.com


The Collective Unconscious

Spild af tidDenne webside med det fine navn “The Collective Unconscious”, har det erklærede mål at indsamle og vise hvor meget tid der sammenlagt er spildt på siden.

Bare start browseren op og bidrag til det samlede antal spildte timer. Husk ikke noget med at tænke eller foretage dig noget som helst mens du er på siden, det eneste du skal gøre her er at kigge på hvor meget tid du selv spilder og hvor meget tid der sammenlagt er spildt på siden.

Link: www.thecollectiveunconscious.org
Update: Ovenstående link virker desværre ikke mere!


Neglelak

neglelak

Hvis du gerne vil spilde tiden på en lidt mere foretagsom måde, så kunne du klikke ind på denne side, som dog heller ikke kræver nogen form for tankevirksomhed.

Her skal du påføre neglelak på tegningen. Når du har påført neglelak på alle fem fingre, så starter du blot forfra med en ny farve, og det fortsætter man så bare med lige på længe man har lyst.

Link: www.lacquerlacquer.com


Gabe

gabe

Man ved endnu ikke præcist hvorfor vi gaber, men vi gaber bl.a. når vi er trætte, døsige, stressede eller når vi keder os. Vi ved også det det kan være “smitsomt” og så udløser det hjernens velværestof dopamin.

Det er ikke kun mennesker som gaber, det gør dyr også. Så hvorfor ikke spilde tiden med at kigge på en masse dyr som gaber? Her er i hvert fald en hjemmeside som viser det ene videoklip efter det andet med dyr som gaber.

Link: www.yawnhub.com
Update: Ovenstående link virker desværre ikke mere!


Verdens dummeste spil

Dumt spil

Der findes rigtig mange dårlige og dumme spil på nettet og i diverse app butikker, men her er siden som mener at have verdens dummeste spil. Og de er nok ikke helt ved siden af med denne påstand.

Det eneste man skal gøre er at trykke en virtuel knap ned og så holde den der lige så længe man orker. Og har rigtig meget tid til overs og undgår krampe i fingeren, så kan man tilmed komme på toplisten. God fornøjelse…

Link: www.worldsdumbestgame.com


Kategori:
Websider
-
Tags:
underholdning WFT
6. december 2019