Afinstaller nemt uønskede programmer

Af og til kan det være en god ide at fjerne de programmer man ikke længere ønsker at have på PC’en, det kan frigøre plads og give en hurtigere PC.

Windows har en indbygget funktion til at fjerne de programmer som tidligere er installeret på computeren, men det er ikke altid den klare opgaven helt så godt som man kunne ønske. Der findes dog også en række alternative uninstallers, og et af dem hedder Revo Uninstaller.

Når man fjerne et program med den indbyggede Windows funktion ”Tiljøg / Fjern programmer”, så sker der ofte det at nogle dele af programmet bliver liggende på disken efter man har valgt at fjerne programmet. Revo afinstallere programmer på samme måde som Windows, men herefter skanner den computeren for de efterladenskaber som afinstalleringen ikke fik fjernet og giver dig på den måde mulighed for at slette dem.

En anden feature ved Revo er noget de kalder ” Hunter mode”, det går ud på at man med et enkelt klik kan afinstallere et program, stoppe det, eller forhindre at det automatisk starter sammen med Windows.

Herudover har programmet en række andre hjælpeværktøjer til, at få gjort ordentligt rent på computeren efter de uønskede programmer og deres efterladenskaber.

Og det bedste af det hele er, at Revo Uninstaller er helt og aldeles gratis, du kan hente det her: www.revouninstaller.com

Update: Man kan stadig få en gratis version af Revo, men de fleste funktioner er desværre nu kun tilgængelig i betalingsversionen!

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Windows
15. november 2016