Flotte baggrundsbilleder

Er du ved at være træt af baggrundsbilledet på dit skrivebord? Så har vi fundet en side til dig, hvor du kan finde en masse flotte baggrundsbilleder til din computer.

Siden hedder interfacelift.com, som indikere at det er stedet hvis ens skrivebord trænger til en ansigtsløftning. På siden kan du finde nogle fantastisk flotte baggrundsbilleder (wallpaper), ikoner og temaer. Specielt på wallpaper siden, er der meget godt at hente.

InterfaceLift har også en App til iOS (iPhone og iPad) og Mac computere, så også nemt kan skifte baggrundsbillede på disse enheder.

Man kan søge efter det helt rigtige baggrundsbillede ud fra blandt andet tags og popularitet.  Men man kan også få vist alle de baggrundsbilleder som passer præcis til den skærmopløsning man har. Man kan godt bruge et billede som ikke har præcis den samme opløsning som ens computer, da Windows selv strækker biledet til at fylde hele skærmen, men det kan godt forvrænge billeder lidt, og så er det jo ikke så flot længere. Hvis du er i tvivl om din opløsning kan du få hjælp på denne adresse:  www.whatismyscreenresolution.com.

Der findes mange steder på nettet hvor man kan finde baggrundsbilleder af forskellig kvalitet, men dette er en af de bedre sider, både hvad angår kvalitet af baggrundsbillederne og sidens funktionalitet.

Link: http://interfacelift.com/

Hjælp dine venner til et bedre baggrundsbillede og del dette tip på facebook.

Kategori:
Websider
-
Tags:
ios Mac Windows
15. november 2016