Solgte huset og kvittede jobbet for at udleve drøm

Som for de fleste andre var det planen at blive gift, købe et hus og starte en karriere. Og sådan gik det egentlig også, indtil en dag det gik op for dem det var for kedeligt bare at bruge weekenderne foran fjernsynet, men i stedet for at pifte livet lidt op med en weekendtur eller charterrejser, satsede de alt på en drøm.

Matt og Jessica, som begge er 32 år gamle, besluttede at kvitte deres job, sælge hus, bil og andre ejendele for at udleve drømmen om at opleve verden og leve livet til søs på en lille båd. Parret forlod deres hjemby i 2012 og har sammen med deres kat Georgie rejst verden rundt lige siden. Indtil videre har de besøgt 16 lande rundt om i verden, heriblandt Jamaica, Bahamas, Cuba og Peru.

Det var først nogle år inden de drog til søs, at de begyndte at få interesse for både og sejler livet. Og det var her drømmen begyndte at tage form, men det var først da huset i 2010 var blevet sat til salg at drømmen begyndte at blive rigtig virkelig og at deres liv var på vej til at ændre sig dramatisk. Da huset var solgt boede de hos Matt´s mor, hvor de fortsatte med at spare så meget op som de kunde, inden det blev tid til at kvitte jobbet og tage sammen ud på deres livs eventyr.

Du kan læse om hele deres spændende eventyr på deres blog (Se link herunder), hvor de løbende har ført log fra planlægning i 2010 til alle oplevelser frem til i dag (2015). På bloggen er der også masser af flotte billeder fra deres sejltur, og vil man vide lidt om hvad det koster dem at udleve denne drøm, så har de løbende offentliggjort deres udgifter måned for måned.

Det er en blog som er spændende at læse med på, også selvom om man ikke selv har planer om at tage så drastisk en beslutning om at udleve sin drøm.

Link: mjsailing.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil
15. november 2016