Guide til grænsehandel

Hører du til en af de mange danskere som indimellem tager turen forbi den tyske grænse for at købe ind eller benytter dig af services som er billigere i Tyskland, så kunne Grænseguiden være et besøg værd.

GrænseGuiden.dk er en webside som hjælper danske forbrugere med at få mest mulig glæde af prisforskelle på varer og tjenesteydelser i Tyskland i forhold til Danmark. På siden finder man tips til typiske grænseindkøb, men her er også kategorier til andre varetyper og services, som f.eks. Optikker, restauranter, tandlæger, specialbutikker, hvidevarer og forlystelser.

Skal man blot købe noget øl, vin, sodavand og nogle udvalgte dagligvarer så kan man nøjes med at tage et kig i de forskellige tilbudsaviser, som også kan findes på siden, men vil man have lidt mere ud af turen og gøre brug serviceydelser, forlystelser og specialbutikker så er siden mere nyttig.

Det er også muligt, at finde en eksporterklæring som kan udskrives og udfyldes hjemmefra, så man er fri for at stå og gøre det i forretningen.

Grænseguiden.dk vedligeholdes og drives af Syddanske Medier, og har ligeledes en facebook side som du kan finde her.

Kategori:
Websider
-
Tags:
15. november 2016