Hold ferie i Danmark

Hvis du ikke allerede har planlagt din ferie, og måske ikke har den store lyst til at sidde tætpakket i et fly eller bil i længere tid, så findes der et dejligt lille land som hedder Danmark. Det er måske ikke alle som synes Danmark er det oplagte ferieland, nu når man også bor her til dagligt, men der findes alligevel mange forskellige muligheder for en god afslappende eller oplevelsesrig ferie i vores eget lille land.

Vi har her samlet fire gode sider for dig som overvejer en ferie i Danmark:

FerieDanmark.dk

Her kan du finde information om overnatning, attraktioner og aktiviteter for det sted i landet du kunne tænke sig at tage hen. På siden finder du også det store feriemagasin, med masser af tips og inspiration til dig som overvejer en ferie i dit eget land.

Magasinet kan også downloades som pdf, så det kan læses på en tablet eller lignende – på den måde er det nemt at tage med.

Link: FerieDanmark.dk


VisitDenmark.dk

VisitDenmark er den officielle turist guide til Danmark. Siden er bygget flot op med artikler, billeder og videoklip. Her er tips til aktiviteter, attraktioner, begivenheder, spisesteder, overnatning og meget mere.

Selvom man er turist i eget land, er det en rigtig god side som er et besøg værd.

Link: VisitDenmark.dk


Sjov for børn

Holder du ferie med børn, så er hjemmeside SjovForBorn.dk en fantastisk kilde til udflugter og aktiviteter som henvender sig til børn i alle aldre.

Her kan man bl.a. læse anmeldelser af de forskellige udflugtssteder, og det er muligt at kommentere og dele sin egne erfaringer med de forskellige steder man selv har besøgt.

Link: SjovForBorn.dk


CampingDanmark.dk

Er du til campingferie så byder CampingDanmark på masser at tips og artikler om camping i både Danmark og udland.

Siden har også et forum, hvor du kan stille spørgsmål eller debattere campingrelaterede emner med andre camping entusiaster.

Her kan du også finde campingpladser rundt om i Danmark. Og så har siden også et video og tv-arkiv som er værd at kigge nærmere på.

Link: Campingdanmark.dk

 


Find flere gode links om ferie i Danmark og resten af verden i webguiden Rejser, ferie & hotel.

Kategori:
Tema
-
Tags:
fritid
14. oktober 2017