Gratis program pakker alt ud for dig

Når man downloader filer fra internettet er de ofte gemt i et komprimeret filformat som for eksempel ZIP og RAR. Windows har indbygget support for såvel komprimering og dekomprimering af ZIP filer, men er filerne pakket i et andet format, skal man ud at finde et program som kan pakke dem ud.

Man kan købe sig til forskellige programmer som kan pakke og udpakke forskellige komprimeringsformater, men hvis man kun har brug for at udpakke de forskellige filer man henter fra nettet, så findes der et 100% gratis, pålideligt og enkelt alternativ og det hedder ExtractNow.

ExtractNow kan udpakke følgende formater: ZIP, RAR, ACE, JAR, ISO, IMG, IMA, IMZ, BIN, LHA, LHZ og SIT, samt konvertering fra mp3 til WAV.

extractnow

Programmet er hurtigt og enkelt at bruge, man åbnerblot ExtractNow og trækker de filer over i vinduet som man ønsker udpakket, og trykker man Extract. Man kan også konfigurere programmet til at kunne udpakke fra højrekliks menuen i Windows.

Så hvis du skal have udpakket en RAR fil er der ikke nogen grund til at betale for Winrar, du kan blot downloade og installere ExtractNow.

Du finder programmet her: www.extractnow.com

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
15. november 2016