Homoseksuelle + det modsatte køns kønsdele = viralt hit

Det er ikke altid lige nemt at afgøre om en video på YouTube går hen og bliver et viralt hit, men når en titel lyder noget i stil med “Bøsser rører ved en vagina for første gang” eller “Lesbiske rører en penis for første gang”, så er man næsten garanteret success.

Og ja det er præcis de overskrifter nogle af tidens mest populære videoer lyder. For nogle dage siden uploadede parret Bria og Chrissy en video med titlen “Gay Men Touch Vagina For The First Time”, og som du måske har gættet så smider en køn ung kvinde trusserne og lader et nogle homoseksuelle mænd føle lidt på tissekonen. Ja det er internetunderholdning anno 2016…

Det er dog ganske underholdende når fyrene næsten går helt i panik når de skal til at røre en pige mellem benene første gang. Men de tager det alligevel med stiv arm og så er de også rigtig høflige:
Ham: “Må jeg røre din vagina?”
Hende: “Ja selvfølgelig”
Ham: “Tak”

Du kan se den omtalte video her under (hvis du har lyst):

 
Videoen er på kort tid blevet set mere end 16 millioner gange, og delt på alverdens medier, så det kvalificerer vist som et viralt hit.

Selvom det er underholdning så ønsker YouTuberen Stevie Boebi, som lægger kønsdele til videoen også, at det skal være lærerigt. Hun synes ikke helt skolesystemet underviser nok om kvindelig og mandlig anatomi – og det er sikkert rigtig, men jeg tror alligevel det vil skabe røre hvis overstående kom på skoleskemaet. Du kan se hende svare på nogle spørgsmål om videoen her.

Dette er dog ikke den første video i denne genre. Dagen før juleaften var der underholdning af samme skuffe fra den samme YouTube kanal, her var det blot lesbiske kvinder som fik lov at røre en penis for første gang, og det blev selvfølgelig også et viralt hit med næsten 26 millioner visninger indtil videre.

Her er pigerne også lidt nervøse over at skulle røre en penis for første gang, de tager det dog lidt mere roligt end fyrene i videoen fra før. Og her lærer de lesbiske piger da også noget nyt, og en af dem skynder sig at ringe til mor for at fortælle den stolte mor, at hun lige har rørt en tissemand for første gang og at det er til en YouTube video.

Hvis du har lyst kan du nedenfor se videoen “Lesbians Touch Penis For The First Time!”

 

Kategori:
Video
-
Tags:
underholdning WFT
15. november 2016