Lær at lave hjemmesider med HTML, CSS og Javascript

Alle kan lave deres egen hjemmeside uden at kende noget som helst til HTML eller andet program kode, det kan man f.eks. gøre med tjenester som wix.com og 123hjemmeside.dk hvor man vælger en skabelon som så kan tilpasses ved hjælp “af klik & træk” og nogle begrænsede valgmuligheder. Men vil man gerne have det på sin helt egen måde, så skal man kunne lidt HTML, CSS og gerne lidt JavaScript.

Det kan måske virke lidt demotiverende, første gang man ser på koden bag hjemmesider hvis man ikke kender noget til det. Men det er slet ikke så svært at komme i gang. Med webservicen Dash fra General Assembly, kan man nemt lære lidt grundlæggende HTML, CSS og Javascript gennem nogle enkelte projekter. Det bliver gradvist sværere efterhånden som man lære mere og mere.

Dash er gratis at bruge og det er ikke så avanceret som visse andre lær-selv-HTM-kurser, men det er nemt at komme i gang og man får hurtigt lært de mest grundlæggende principper og får nok viden til at kunne lave sin egen lille hjemmeside, som man selv har bygget op helt fra bunden.

Du kan se en lille intro video til Dash her:

 

Link: dash.generalassemb.ly

 

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
15. november 2016