Hunde kan faktisk godt cykle

Man kan lære sin hund mange tricks, men det er nok de færreste hundeejere som har tænkt på at lære sin hund at cykle, og jeg må da indrømme at jeg heller aldrig har passeret en af vores pelsklædte firbenede venner på cykelstien – i hvert fald ikke hvor det var hunden som sad på cyklen. Men jo hunde kan godt cykle, og det ser både sjovt og sødt ud, så derfor får du denne gang et par videoklip med hunde som har droppet gåturen til fordel for en tur på cyklen.

I den første video ser vi et par japanske dalmatinere som cykler om kap på trehjulede cykler, og her kommer en af hundene i Guinness rekordbog for at have cyklet 20 meter på 37.59 sekunder.

 

Overstående rekord blev dog overgået af hunden Norman i 2014, for at være hurtigst på 20 meter. Jeg har ikke kunnet finde ud af hvilken race Norman er, det er sandsynligvis en blandingshund, men han er da en sød og dejlig hund. Du kan se et klip hvor Norman får sig en lille cykeltur herunder.

 

Og skulle det være for svært at lære at bruge pedalerne, så kan man jo tage en afslappende cykeltur ned af bakke som hunden Berry tager her i den sidste video. Berry er en Bedlington terrier.

 

Kategori:
Video
-
Tags:
dyr Sødt
15. november 2016