Hvis Siri var din mor…

Apples digitale assistent Siri, blev for nylig tilgængelig på dansk, og har du en iPhone eller iPad har du måske allerede haft den blandede fornøjelse at stille Siri spørgsmål. Hvis du vil se nogle sjove eksempler på Siris evner i dansk tale og forståelse, så tag et kig på denne video fra TV2 Beep, hvor Siri blev testet på dansk kort efter den udkom med iOS 8.3 opdateringen.

Men Siri er nu heller ikke helt på niveau med computeren fra Star Trek i Apples hjemland endnu. Og selvom Siri faktisk kan bruges til en række smarte funktioner og kan give nyttige oplysninger, så er det ikke altid den mest hjælpsomme funktion, hvilket der er lavet mange sjove video indslag om. En af de mange humoristiske videoer om Siri, er den du kan se her under med titlen “Hvis Siri var din mor”

Det specielle ved denne video er at kvinden som spiller datterens mor, faktisk er Susan Bennett – som er kvinden bag den originale Siri stemme. Susan Bennett har lagt stemmer til mange andre ting end Siri, og hvis du vil vide mere om hende, kan du besøge hendes personlige hjemmeside her.

Men nu til dagens video:

 

 

 

Kategori:
Video
-
Tags:
humor
15. november 2016