Få mere ud af dine IKEA møbler

Selvom principperne på en måde minder lidt om hinanden, så er det nok de færreste der vil mene at det er lige så let at samle IKEA Møbler som det er at lege med Legoklodser. Men de masse producerede saml-selv-møbler, er populære i det meste af verden og ikke kun på grund af prisen.

Derfor har vi her samlet et par links som du måske kunne få gavn af hvis du er til IKEA møbler.

IKEA’s egen hjemmeside
Der er selvfølgelig IKEA’s egen hjemmeside, hvor du kan finde inspiration og bestille varene direkte via webshoppen. Siden har en fornuftig og brugervenlig opbygning, hvor man kan finde information og se aktuelle tilbud, samt bestille varer til levering.
Link: www.Ikea.com

IKEA fans
Ikeafans.com er et community for IKEA fans, eller for dem der bare har brug for lidt hjælp eller inspiration til IKEA møblerne. På siden finder man et stort forum, foto gallerier, blogs og artikler og det hele handler om IKEA.
Link: ikeafans.com Update: Siden findes ikke mere

IKEA Hacker
IKEA Hacker er navnet på en blog hvor modige hjemmebryggere har smidt samleinstruktionerne til IKEA møblerne over højre skulder og erstattet dem med kreativitet. Her kan du finde ideer og inspiration til modifikationer af møblerne så de pludselig bliver mere unikke eller få helt nye egenskaber.
Link: www.ikeahackers.net

Kategori:
Websider
-
Tags:
15. november 2016