Disse Japanske tv-shows er det skøreste du kommer til at se

Der findes meget skørt og underligt indhold på nettet, men i Japan har de tv-shows som slår det meste. Inden du starter videoerne med de Japanske tv-shows,  skal jeg lige advare mod, at der er risiko for at du kommer til at ryste på hovedet, måbe, blive forarget, og måske bliver du endda lidt mindre utilfreds over dansk licens tv.

Blæs en kakerlak ind i den andens mund
Mens madprogrammer er populære her hjemme, så er der også en slags “godbid” til deltagerne i denne Japanske tv-show. Her skal to Japanske piger prøve, at blæse en kakerlak ind i den andens mund. Velbekomme…

https://www.youtube.com/watch?v=T-gfMKOE_MA

 

Hvor meget smerte vil en mand gå igennem for at se på bryster?
Ja svaret er åbenbart meget, i hvert fald for de Japanske herre i dette underlige tv-show.

https://www.youtube.com/watch?v=aUaKBNftfDM

 

Svar rigtigt eller gulvet forsvinder
Kort og godt går det ud på at man stiller sig op på hvad de kalder noget i retningen af “livets planke” og så forsvinder gulvet. Kan deltagerne ikke svare rigtigt, bliver planken kortere og deltagerne kommer tættere på at falde ned i et dybt hul. Den der står tilbage eller falder sidst i har så vundet.

https://www.youtube.com/watch?v=p24QsMMS0xs

 

Mand synger karaoke og får et håndjob
Ja du læste ikke forkert, den er god nok. I dette gameshow gælder det om at synge karaoke mens man får et handjob.. Hvordan i alverden nogen overhovedet har udtænkt dette aner jeg ikke, men man skal nok ikke regne med det er et koncept som kommer til Danmark foreløbigt, men i Japan er programmer som Den Store Bagedyst, Vild Med Dans og hvem vil være millionær åbenbart ikke helt nok.

https://www.youtube.com/watch?v=S47M8eX_eFc

 

Kategori:
Video
-
Tags:
WFT
15. november 2016