Se om din bolig er blevet mere eller mindre værd

Vi hører hele tiden om stigende og faldende boligpriser, men med mange modstridende oplysninger og udtalelser er det svært at vide hvordan markedet udvikler sig.

Der er ingen som med sikkerhed kan fortælle om boligerne stiger eller falder i dit område det kommende år, til gengæld kan du få et klart svar på hvordan udviklingen faktisk har været gennem de seneste år.

BRF kredit har taget de seneste tal fra Realkreditrådets oplysninger om boligpriserne, og gjort dem let tilgængelige via et interaktivt Danmarks kort. Her kan man let klikke sig ind på sin egen kommune og se udviklingen i kvadratmeterprisen.

boligpriser

I gennemsnit har boligpriserne ligget forholdsvis stabilt siden finanskrisen, hvor der var et større fald i boligpriserne, som dog forinden var steget ret kraftigt. Hvis man kigger nærmere på de forskellige kommuner kan man dog se, at faldet var størst i hovedstadsområdet og de større byer, mens den andre steder kun har haft mindre udsving.

Udover at se udviklingen i dit eget område kan du også sammenligne prisudviklingen med andre kommuner eller med hele landet. Og interessere man sig for om der er en stigning eller fald i antallet af handler i området er der også mulighed for at se dette. Og kigger man på bolig er siden nyttig til at give et indblik i de reelle ejendomspriser i det område man søger bolig.

Link: Du kan se boligpriserne her

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
15. november 2016