Spil multiplayer Bomberman i din browser

Kan du huske Bomberman eller Dyna Blaster som spillet også var kendt som? Det var et fantastisk arkade-labyrint-strategi-spil som første gang så dagens lys i 1983. Det gik ud på man skulle gennem forskellige baner, hvor man strategisk placerede bomber for at fjerne forhindringer og slippe af med fjender. Spillet blev for alvor sjovt i Bomberman II, hvor man kunne spille to personer mod hinanden.

Spillet blev oprindeligt udviklet til PC, men de seneste par år er Bomberman igen dukket op på andre platforme som Nintendo 3DS, Wii U, Apple iOS enheder med flere. Men spillet findes også i en udgave til nettet, eller det vil sige det er ikke der originale spil, men det er mindst lige så godt.

Browser spillet hedder Game Of Bombs, og her er det muligt at spille med andre over nettet direkte i browseren. Spillet er helt gratis at spille og reklamefri, men man kan vælge at donere til spillet hvis man har lyst. Man kan oprette en spille profil som gør det muligt at gemme sine fremskridt, men man kan også bare spille som gæst.

Man styrer sin figur med piletasterne og lægger bomber med spacetasten. Det er nemt at komme i gang med spillet, det sværeste er faktisk lige at finde sin egen figur på skærmen, hvis der er mange spillere. Er man til den slags spil, så er her mange timers god underholdning :-) Åben spillet via linket her under…

Link: gameofbombs.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
spil underholdning
15. november 2016