Spis sundt og slip for indkøbsturen

Alle ved at man skal spise sund, nærende og varieret mad hver dag. Men det er tidskrævende at finde opskriften, købe ind og lave maden. Men nu kan du droppe to ud af disse tre opgaver.

Hjemmesiden RetNemt.dk gør det muligt at spare en masse tid på madlavningen, uden man hænger på usund fastfood eller micro-mad af dårlig kvalitet.

Konceptet går ud på, at man tilmelder sig på hjemmesiden retnemt.dk. Her kan man så vælge at få et antal retter leveret hver uge. Retterne er udviklet med hjælp fra førende kokke og madskribenter. Pakkerne sendes direkte hjem til kundens dørtrin i en kølekasse, og indeholder alt det som man skal bruge for at tilberede retten. Sammen med ingredienserne får man en opskrift illustreret med et billede, så det er nemt at gå i gang med tilberedningen.

Men der er ikke kun tale om en nemt måde at købe ind på og få spændende varierede retter, der ligges nemlig også vægt på sundhed og kvalitet. Alle måltider er rige på vitaminer og mineraler og er ernæringsrigtigt sammensatte. Frugt og grønt fås gennem en specialgrossist på Københavns Grønttorv. Varerne leveres friske til pakkeriet om morgenen på selve pakkedagen. Kød leveres af en lokal slagtermester, som forstår sig på kødkvalitet. Og fisk købes fersk og frisklandet i Gilleleje. Det hele leveres i en kølekasse så råvarerne kan holde sig friske.

Man kan vælge mellem retter fra fire forskellige kategorier som er inspireret fra det orientalske, det italienske, det dansk/franske og familiekøkkenet. Hvis der er nogle bestemte råvarer som for eksempel fisk man ikke bryder sig om, kan man markere dem som uønskede ved tilmelding. Man får en gang om ugen tilsendt en e-mail med de retter som er udvalgt på baggrund af sine indstillinger og man kan så ændre bestillingen hvis der er noget man ikke ønsker.

Konceptet er virkelig nemt og sparer meget tid, man skal selvfølgelig regne med at det er lidt dyrere at få sine råvarer på denne måde, da der jo er forøgede omkostninger til transport og pakning af varerne. Men den lidt højere pris kan godt forsvares af den tid man sparer på indkøb og mad-planlægning. Hvis man er to voksne og bestiller til fire dage om ugen, så slipper man for 56 kr pr. portion eller 442 kr om ugen. (*beregn selv din pris på siden, den kan have ændret sig siden denne artikel blev skrevet)

Her under kan du se en kort intro kort, hvor nogle kunder fortæller om deres erfaringer med konceptet:

 

Link: RetNemt.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
livsstil
15. november 2016