Find det billigste sted at købe bøger

En gang skulle man en tur hos boghandleren hvis man ville købe en bog, i dag kan man købe bøger i både supermarkeder og på nettet, og det har sat bogpriserne under pres.

Det er både nemt og billigt at købe bøger på nettet, men det er ikke lige meget hvor man vælger at købe sin bog for der kan være stor forskel på prisen fra butik til butik.

Hjemmesiden bogpriser.dk, er et rigtig godt stykke værktøj til at finde det billigste sted at købe en bestemt bog. Hvis man for eksempel er på jagt efter den populære bog ” Luftkastellet der blev sprængt” af Stieg Larsson, kan man spare hele 152 kroner (*prisen kan ændre sig dag for dag) ved at vælge det billigste sted frem for det dyreste.

Det er super nemt at finde den bedste pris med bogpriser.dk, man søger på bogens titel, forfatter eller ISBN nummer og får en fint overblik over de forskellige boghandlers priser. Man kan samtidig se hvad de forskellige boghandlere tager i gebyr for fragt og hvad den forventede leveringstid vil være. Man kan så hurtigt klikke sig videre til den butik der har den bedste pris eller som kan levere bogen hurtigst. Oplysningerne er kun vejledende og der kan være sket ændringer, så man skal altid lige tjekke om oplysningerne nu også stemmer hos boghandlerens netbutik inden man bestiller.

Hvis man har en ide om at bogen snart vil falde i pris og man godt kan vente på den, så har siden også den smarte funktion at man kan bede om at få besked hvis den valgte bog falder i pris.

Link: bogpriser.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid
15. november 2016