Julegaveidéer

Det er december og det er ved at være tid til julegaveindkøbene, men hvad skal man lige finde på til dem der ikke rigtig ønsker sig noget?

Her får du et par steder du kan finde inspiration til julegaverne – og det er uanset om du skal ud og købe, eller om du skal finde på noget at skrive på ønskesedlen.

Julekatalogerne fra b.la. Imerco og Inspiration bliver af mange benyttet som inspirationskilde når der skal findes på idéer til julegaverne. Men udvalget af netbutikker der tilbyder varer som er lidt i samme kategori er stigende, der er f.eks. www.fenomen.dk, som har et stort udvalg af ting og sager der er velegnet til dem der ellers har alt de har brug for. Fenomen’s webshop har en meget brugervenlig opbygning, så det er nemt at finde rundt i butikkens udvalg. På siden kan man ligefrem finde forslag til gaveidéer der passer bedst på ham eller hende eller gaveideer inddelt på prisniveau.

Hvis mere er på jagt efter oplevelsesgaver, så kunne det være værd at tage et kig på www.oplevelsesgaver.dk her finder man et udvalg af forskellige oplevelser i hele landet. Her vælger man en oplevelsesgave man mener passer til modtageren og så får man en fin lille gaveæske med information om gaven. Modtageren kan så gå ind på websiden og booke en passende dato for oplevelsen, eller man kan ombytte gaven til en anden oplevelse hvis man f.eks. mere er til et spaophold end faldskærmsudspring.

Og nu vi er inde på alternative gaver, så kan man jo også give et årsabonnement på et magasin, hvis man går ind på www.bladkiosken.dk er der er stort udvalg af alverdens magasiner og de fleste af dem kan bestilles som et gave-abonnement. Man kan også give en chokoladegave til dem med en sød tand, her kunne www.chokoladehimlen.dk være et godt bud, i netbutikken finder man et flot udvalg af chokolade som er lidt mere spændende end de gaveæsker man kan købe i supermarkedet.

Man kan selvfølgelig også bare give et gavekort, og her er www.gavekortet.dk det oplagte sted at klikke sig ind på, her kan man nemt og hurtigt finde gavekort til en lang række butikker, og hvis man ikke lige kan bestemme sig for hvilken butik gavekortet skal gælde til, er der muligheden for at lave et såkaldt supergavekort, der giver modtageren mulighed for selv at vælge hvor gavekortet skal kunne bruges.

Kategori:
Tema
-
Tags:
fritid nethandel
3. december 2018