Smukt: De spiller tema melodien fra Jurassic Park ude i skoven

Det er mange år siden den første Jurassic Park film gik i biografen, men jeg husker stadig begyndelsen hvor helikopteren fløj de tre gæster Malcolm, Alan Grant og Ellie Sattler indover vandet og ud til øen hvor Jurassic Park var anlagt. Det var en virkelig flot scene som blev ledsaget at den fantastiske tema melodi komponeret af John Williams. Den flotte natur og den smukke musik passede perfekt sammen, og i denne video får du mulighed for, at lytte til (og se) en speciel udgave af Jurassic Park´s tema melodi spillet af The Pianu Guys ude i skoven.

Videoen er lavet i forbindelse med den Biograf aktuelle Jurassic World, som er seneste film i Jurassic Park serien. Og det er ikke kun et flot stykke musik man kan lytte til her, der er også gjort noget ud af at lave en flot tilhørende video. De fandt det mest præhistorisk lignende natur område de kunne finde, og spillede stykket mens det det blev optaget i stil med åbnings scenen af den første Jurassic Park film.

Jurassic Park tema melodi

 

Jeg vil anbefale du skruer op for lyden, og afspiller videoen i fuld skærm (det gør du ved at klikke på det lille firkant symbol nederst i højre hjørne af videoen) ;-)

The Piano Guys, har lavet en del andre flotte indspilninger af kendte musikstykker, som ligeledes er optaget i smukke omgivelser. Du kan dele videoen på facebook hvis du synes om den, og se mere fra The Piano Guys på deres hjemmeside som du finder her.

Kategori:
Video
-
Tags:
flot
21. november 2019