Glemte at tjekke flyet for kat inden de lettede

Piloten på en ultra let hobby flyver, opdager en kat inde i den ene vinge, kort tid efter de er lettet. Flyveturen var en rutine flyvning, hvor kvinden i videoen skulle op og prøve at flyve for første gang. Det vil sige det var rutine indtil Romain Jantot, som piloten hedder, opdagede katten.

Da han opdagede katten fortalte han den kvindelige passager at hun skulle forholde sig i ro og ikke prøve at gribe ud efter katten. Romain var rimelig sikker på der ikke ville ske katten noget, hvis den blev hvor den var, men faren lå i hvis katten sprang ned på dem, derfor var det vigtigt ikke at prøve at hjælpe katten ned. Efter den blinde passager var blevet spottet, kontaktede piloten kontroltårnet og bad om at få lov til at lande igen, hvilket han gjorde kort tid efter, hvor de lettet kunne fjerne katten fra flyet igen.

Så næste gang Romain skal ud at flyve, så tjekker han nok flyet en ekstra gang for kat.

Du kan se videoen som optagede hændelsen i klippet her under. Til at starte med kan man ikke se katten og det ligner en helt almindelig flyvetur, men omkring 38 sekunder inde i klippet, begynder katten langsomt at krybe frem.

 

Heldigt katten ikke fik brug for et af sine ni liv, men okay katte har det jo også med altid at lande på poterne :-D

Kategori:
Video
-
Tags:
WFT
15. november 2016