Kig op fra mobilen

 

Videoen her er på kort tid blevet et kæmpe hit på YouTube, den er blevet set og delt mange millioner gange på computer, smartphones og tablets og det er selvom videoen ironisk nok opfordre os til, at kigge op fra vores smartphones og leve livet i nuet ude i den virkelige verden.

Det er digteren Gary Turk, som har lavet videoen Look Up der begynder med ordene:  Jeg har 422 venner. Alligevel er jeg ensom. Jeg taler med dem alle sammen hver dag, men alligevel er der ingen der kender mig& Det er selvfølgelig en klar hentydning til sociale netværk som Facebook, der af kritikere ofte er blevet omtalt som et usocialt socialt netværk, hvor folk kun kender hinanden på overfladen og egentlig ikke har noget socialt med hinanden at gøre i virkeligheden.

Videoen er godt lavet og har egentlig et godt budskab, som tiltaler mange. Men der er selvfølgelig delte meninger og det varede ikke længe før der kom et humoristisk modsvar, hvor Spencer Owen, har lavet parodien Look Down som du kan se herunder bagefter.

Kategori:
Video
-
Tags:
15. november 2016