Livet forklaret på video

Vi lære en masse ting livet igennem, vi har blandt andet lært at skrive og regne i skolen, men der er også mange ting som man ikke lære i skolen og som er rare at kunne. Det kunne for eksempel være nyttigt at vide hvordan man får en chokolade plet af gulvtæppet eller hvordan man binder et slips, og måske kunne det også være nyttigt at lære hvordan det lige er man får knappet pigens BH op med kun en hånd.

Hjemmesiden VideoJug.com, forklare hvordan man løser livets små mysterier ved hjælp af instruktionsvideoer. Sitet fungere lidt i stil med YouTube, og brugerne uploader også selv deres egne videoer her. Men i modsætning til YouTube er det ikke underholdning, men derimod undervisning det drejer sig om. VideoJug er fyldt med videoklip som forklare hvordan man gør alverdens ting, heriblandt det med chokoladen, slipset og BH’en. Men der er mange andre ting man kan lære på siden, som for eksempel hvordan finder den helt rigtige bil, hvordan man laver den rigtige Michal Jackson Moonwalk, eller hvordan man selv skifter grafikkort eller harddisk i computeren.

Videoerne på VideoJug er på engelsk, men det betyder ikke så meget hvis du ikke er helt stærk i det sprog, for videoerne er ofte af en meget god kvalitet og meget forklarende i sig selv.

VideoJug er stadig en forholds ny side på nettet, men helt sikkert en som er værd at tilføje til dine favoritter.

> Link til VideoJug <

Kategori:
Websider
-
Tags:
29. juli 2015