Bekæmp dræbersneglen på internettet

Foråret er over os, og landets mange haveejere kan glæde sig over endnu en sæson hvor alting gror og blomstre, men køkkenhavens udbytte og prydplanternes pragt trues af dræbersnegle.

Dræbersneglene er blevet en naturlig, men uønsket del af den danske natur og de stortrives i vores haver. Hvert år tager danske haveejere kampen op med dræbersneglen, og der findes efterhånden mange gode råd og metoder til bekæmpelse af skadedyret. De mange gode råd og tips udveksles blandt naboer, på arbejdspladsen og andre steder hvor snakken falder på havearbejdet. Men nu kan man også få hjælp på internettet, for en midtjysk havemand er blevet så træt af dræbersneglen, at han har oprettet et forum på nettet hvor det er muligt, at dele viden og erfaringer om bekæmpelsesmetoder og om dræbersneglen generelt.

dsnegl

Den nye hjemmeside om bekæmpelse af dræbersnegle hedder www.Dsnegl.dk, og har opbygning som et typisk debat forum, der er endnu ikke så mange debatter i gang, men siden er også på vej ind i sin første sæson. Siden er struktureret i en lang række kategorier som har fokus på alt fra generel viden om hvor sneglen trives bedst og hvordan man bedst bekæmper den.

Hvis du vil dele din viden om den uønskede snegl eller selv ønsker gode råd til bekæmpelse af dræbersneglen så er siden måske et besøg værd.

Kategori:
Websider
-
Tags:
10. august 2015