Lyt til verden i 3D med din iPhone

Hvis man vil opleve et sted uden rent faktisk at rejse dertil, så kan video og fotos give en lille smagsprøve. Men lyd er faktisk en meget stor del af de oplevelser vi har af et sted, og det forsøger denne app at udnytte.

Travelear er en app som vil lade dig opleve verden via fordybende 3D audio. Optagelserne er lavet med specielt udstyr, der gør at det lyder på samme måde som hvis man var der i virkeligheden. Det eneste man skal bruge er en iPhone (der er desvære ingen Android version endnu) et par hovedtelefoner og selvfølgelig Travelear appen som kan hentes gratis fra Apples Appstore. Det er nødvendigt at bruge hovedtelefoner for at det skal virke rigtigt.

Start f.eks. turen fra Grand Central Station i Manhatten USA,  som myldre af liv og travlhed og besøg undervejs storbylivet i Times Square inden du tager til stranden og slapper af til lyden af bølger som rammer stranden. Du kan også lytte til afslappende regn og andre forskellige lydbilleder.

Screenshots af travelear
Screenshots af Travelear appen

Man kan vælge destination fra en liste eller på en kort. Hvis man vil lytte til flere optagelser efter hinanden, uden at skulle til at have fat i telefonen igen, kan man lave en playliste med forskellige destinationer, og på den måde få en god lang afslapning.

Det er en udemærket app til lidt afslapning og som for nogen kan give følelsen af at rejse væk. Det er måske en lidt anderledes app, og det er endnu begrænset hvor mange steder i verden man kan lytte sig til, men da den er gratis kan man jo altid prøve om det er noget man kan bruge til noget. Så tag en pause fra dagen, læn dig tilbage, slap af og vælg din destination.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
ios
5. august 2018