magasiner digitalt

Læs dit favorit magasin digitalt

Der findes rigtig mange forskellige magasiner i bladkioskerne og der bliver solgt rigtig mange af dem. De fleste magasiner kan man også få tilsend via posten hvis man har et abonnement, men det koster for det meste ekstra i porto og forsendelse og så kan der ofte gå noget tid inden magasinet dumper ind af brevsprækken, specielt hvis det drejer sig om et internationalt magasin som sendes fra udlandet.

Som alternativ til de fysiske blade kan man også læse en del af dem direkte på nettet, og samtidig spare penge. Hjemmesiden Zinio.com tilbyder salg af en lang række populære danske og  internationale magasiner i digital form. Her finder man alt fra BusinessWeek til Playboy, så der er nok at vælge mellem. Og det er ikke kun de store kendte magasiner man kan finde her, der er også en række mindre kendte niche magasiner at vælge imellem.

På siden kan man tegne abonnement på de forskellige magasiner og betale med sit kreditkort. En del af magasinerne giver også mulighed for at man kan købe enkelt eksemplarer et godt stykke tilbage i tiden, og det er jo smart hvis man for eksempel finder ud af at der var en spændende artikel om den mobiltelefon man overvejer at købe, i magasinet SmartPhone.

Man læser magasinet på samme måde som et almindeligt blad, bortset fra at man ser det hele på en skærm i stedet for papir.

Zinio findes også som app til mobiler og tablets, og har man først købt et magasin på en enhed så kan det læses på alle de understøttede enheder man har. Zinio findes som app til iOS, Android, Windows, Mac og via nettet i en browser.

Vi har her kigget på nogle af fordelene og ulemperne ved at læse sit favorit magasin på denne måde:

Fordele:
* Det er billigere i digitalt format.
* Man får det hurtigere leveret.
* Man kan nemt købe enkelt numre.
* Nem adgang til en lang række internationale magasiner.
* Det fylder ikke plads, hvis man er typen der gemmer sine blade.
* Understøttet af de mest populære computer, mobil og tablet platforme.

Ulemper:
* Det at have et magasin i kulørt og glittet papir har stadig noget specielt over sig i forhold til en skærm.
* Udvalget af danske magasiner er begrænset.

Link: www.zinio.com

Kategori:
Netbruger
-
Tags:
nethandel tips
15. november 2016