Sov godt app

De fleste af os har på et eller andet tidspunkt i vores liv prøvet at have svært ved at falde i søvn eller sove igennem hele natten. Hvis søvnproblemerne står på i længere tid kan det blive et problem for både sundhed og trivsel.

Almindelige livsstilsfaktorer som f.eks. uregelmæssige sovetider, nedsat motion, alkohol og kaffe indtagelse inden sengetid, kan have en negativ effekt på søvnen. Men søvnproblemer kan også skyldtes ting som stress, anspændthed og tankemylder – det er ganske enkelt svært at sove når hjernen fortsat arbejder med høj hastighed. Men her kan en hypnose app til iPhone og Android smartphones måske hjælpe.

Appen Sov Godt, fra Human Progress er en slags selvhjælps hypnose til mobilen. Hypnose lektionerne er udviklet og indtalt af Jacob Strachotta der er instruktør ved Institut for Avanceret Hypnose, og som derudover også kendt fra både radio og TV.

sov-godt

Sov Godt appen forsøger at arbejde med det ubeviste sind gennem lydfiler, så man kan slappe af og slippe tankerne helt, og derved bedre falde i søvn og få en hel nats god søvn. Appen er gratis og der følger en enkelt gratis lydfil med så man kan prøve om det er noget man kan bruge eller ej. Men vil man have en af de mere brugbare og specifikke hypnoser, så må man punge ud med 99 kroner, hvilket nogen måske vil mene er meget, når vi er forvendt med at købe diverse apps helt ned til 6 kroner. Under alle omstændigheder bør man nøje overveje hvilken af de forskellige hypnoser der passer bedst på ens søvnproblemer, så man ikke ender med at købe sig fattig inden man har fundet den rigtige.

Mange af anmeldelserne i App store og Google play, giver udtryk for at hypnoserne i appen virker. Og undertegnede har da også testet appen med rimelig succes. Man skal dog ikke forvente en enkelt afspilning af lydfilen har samme virkning som en sovepille  men det er utvivlsomt sundere. Ifølge app beskrivelsen anbefales det at man lytter 1 gang dagligt i 14 dage, derefter 2 gange om ugen indtil den ønskede effekt er opnået.

Links:
Opdatering: Denne app udvikles ikke længere og er fjernet fra Appstore. Udviklerne bag har dog startet en ny app med mange af de samme funktioner. Denne app kan man læse mere om via dette link.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
android ios tips
7. februar 2018