mail

Online adgang til alle dine e-mail konti

Engang var webbaseret e-mail næsten synonym med Hotmail (nu Outlook.com) og Gmail, men siden da er der sket rigtig meget og vi har i dag flere rigtig gode webbaserede mailudbydere som alle giver adgang til flere gigabyte opbevaringsplads.

Nogle af de største webbaserede mailudbydere er GMail, Outlook (tidligere Hotmail) og Yahoo Mail og de tilbyder alle et brugervenligt design og indbygget spamfilter, med mere. Men der findes et andet rigtig godt alternativ og det hedder GMX, hvilket står for Global Mail Exchange.

GMX tilbyder ligesom de andre store webbaserede mailudbydere, en e-mail konto som ditnavn@gmx.com med masser af plads og idet hele taget er der de samme features som man kender fra konkurrenterne. Men GMX tilbyder meget mere end det, først og fremmest tilbyder GMX en fantastisk brugerflade der minder om et almindeligt desktop mailprogram som Outlook, men det giver også mulighed for at samle alle ens e-mail konti under et.

Hvis man gerne vil beholde sin eksisterende mail adresse fordi det nu engang er den som alle ens venner og bekendte kender, så kan man alligevel få glæde af de mange lækre funktioner som GMX tilbyder. Man kan nemlig stadig sende og modtage gennem sin(e) gamle mailkonti selvom man benytter GMX, og det er super nemt af sætte op.

Udover en ny mail adresse, og muligheden for at sende og modtage via ens andre mailadresser som for eksempel Gmail eller Hotmail, så får man også en Adressebog, kalender og fil-arkiv på 1GB til at dele og opbevare sine dokumenter og andre filer online. Desuden får man gratis spamfilter og antivirusbeskyttelse på sine mails.

Link: www.gmx.com

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Nettet tips
27. september 2017