musiksamlingen

MediaMonkey – bedre håndtering af musiksamlingen

MediaMonkey er et af de bedste gratis værktøjer til håndtering af musiksamlingen.

Med MediaMonkey kan man få et bedre overblik af sin musiksamling ved at lade programmet skabe et katalog over musikfiler som er gemt i Mp3, WMA, AAC, OGG, Flac og mange andre formater. Programmet kan selv identificere de enkelte musiknumre og tilføje track og album information via Freedb og CD-TEXT. Og man kan få omdøbt og omorganiseret samlingen baseret på kriterier som kunstner, album og titel.

Programmet har også sin egen musikafspiller som blandt andet understøtter mange af WinAmp’s plug-ins og lydstyrken kan tilpasses automatisk ved hjælp af Replay Gain og MP3 gain teknologi.

MediaMonkey hjælper også med at få flyttet musiksamlingen fra CD til MP3 med den indbyggede CD ripper. Og når først alt musikken er rippet til harddisken kan den let synkroniseres med en notebook, iPhone, iPod og en lang række mobiltelefoner og andre musikafspillere.

MediaMonkey er gratis i basisudgaven, men man kan opgradere til en guld udgave som koster omkring 100 kroner og tilbyder lidt mere funktionalitet, men de fleste vil sagtens kunne klare sig med basis udgaven.

Link: www.mediamonkey.com

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Windows
15. november 2016