Marens blog – hverdagssituationer med humor og ironi

Hvis du er træt af blogs om flotte kager, modetøj du alligevel ikke kan passe og smukke billeder fra et selviscenesat liv, så er marens blog måske et kig værd.

Marens blog er skrevet og illustreret af Maren Uthaug, og her er da også  små historier fra Marens hverdag, billeder af en kage og andre hverdagsglimt. Men billederne er ikke specielt flotte, de ligner noget taget med et gennemsnitligt mobilkamera og historierne får dig ikke rigtig til at tænke “åh, bare det var mig”, de er til gengæld ærlige, ligefremme og ofte ret sjove. Men det som bloggen er kendt for og som sidens læsere elsker er tegningerne af tændstikmænd og tændstikdamer og den tilhørende tekst, som på humoristisk og selvironisk vis beskriver små hverdagssituationer.

Maren udgiver også striben “Ting jeg gjorde” på Politikken, hun har også udgivet bøger som b.la. kan købes i bloggens tilhørende shop sammen med en række små gavevenlige ting med de små neurotiske tændstikmennesker fra bloggen.

Personligt kan jeg rigtig godt lide Marens Blog, og hvis du er til en anderledes blog med humor lidt i stil med Dilbert eller Sten og Stoffer (det er i hvert fald det nærmeste jeg kan komme i tanke om for Maren har sin helt egen stil), så vil du nok også synes om denne blog.

Link: Marens Blog

Kategori:
Websider
-
Tags:
humor underholdning
15. november 2016