Nej det er ikke et monster… Det er en kæmpestor kanin

En af de videoer som hitter på nettet lige nu er fra en udsendelse om en kæmpe stor kanin. Kaninen i videoen hedder Jeff og er en unge til verdens hidtil største kanin Darius som vejer over 22 kg, men det varer ikke længe før Jeff forventes at overtage titlen som verdens største kanin. Du kan se videoen som lige nu hitter på nettet her under.

 

Selvom kaninen i videoen er kæmpestor og lige nu trækker overskrifter på alverdens sider rundt om på nettet, så tilhører Jeff faktisk en race som generelt er meget stor og hvis du har råd til de godt 4000 gulerødder sådan en kanin kan fortære i løbet af et år, så kan du også få dig sådan en kæmpe som kæledyr. Racen hedder Continental Giant som menes at nedstamme fra en anden kæmpe kanin race med navnet Flemish Giant, som også er mere udbredt.

Mens Flemish Giant er en meget gammel race, så blev Continental Giant først fremavlet i slutningen af 1800 tallet. Videoen herunder er med en kanin af racen Flemish Giant.

 

Hvis du vil vide mere om racen så smut forbi justrabbits.com og skulle du være mere interesseret i kaniner i en mere normal størrelse, så kan vi anbefale den danske kanin side kaninhåndbogen.

Kategori:
Video
-
Tags:
dyr Sødt
15. november 2016