P!nk giver det perfekte svar til internet troll

Den amerikanske sangerinde P!nk fik i går en tilsvining på sin twitter profil af en såkaldt internet troll. En internet troll er et fænomen, der huserer på internetsider, som debatfora, sociale netværk og andre steder man kan kommenterer ting på nettet. Trollen er en person som skriver indlæg for at provokere folk eller få den til at hisse sig op.

P!nk deltog i weekenden til et velgørenheds arrangement, hvor der blev taget et billede af hende, som kort efter fik nogle personer til at angribe hende for hendes vægt. En person gik så vidt som kalde hende for en fed kælling, som du kan se i tweetet herunder:

 

 

Men i stedet for at reagere såret eller med vrede valgte sangerinden blandt andet at svare med selvaccept hvor hun blandt andet skrev “Mens jeg indrømmer, at kjolen ikke lod sig fotografere så godt, som den gjorde i mit køkken, vil jeg også indrømme, at jeg følte mig meget smuk”. Se det fulde tweet herunder:

https://twitter.com/Pink/status/587486215244423168/

 

Men Pink var ikke færdig her, og fulgte op med fotos og kommentarer af hvad hendes familie synes om hendes krop. Fans blev vilde over, måden P!ink taklede angrebet på og hendes accept af man ikke behøver at være overdrevet tynd for at være glad for sin krop – heller ikke selvom man er en kendis. Mange fans begyndte herefter selv at post billeder af dem selv og deres bløde kroppe.

Kategori:
Tema
-
Tags:
15. november 2016