Opdater dine sociale netværkssteder fra ét sted.

Er du en af dem som bare skal være med på vognen når det drejer sig om tidens hotte sociale netværkssteder som Facebook, Twitter og MySpace? Så kan det hurtigt blive lidt uoverskueligt og tidskrævende at holde alle steder opdateret. Heldigvis findes der flere webtjenester som gør det enkelt og hurtigt at poste opdateringer og holde øje med vennernes aktiviteter på tværs af flere af de mest populære sociale netværkssites, og en af disse webtjenester hedder Ping.fm.

Ping.fm tilbyder en simpel webbaseret brugerflade hvorfra man kan opdatere sin status på en række sociale netværkssteder som Facebook, Twitter, MySpace, Ning, LinkedIn og mange flere. Hvis man vil opdatere en eller flere af de sociale netværkssteder man deltager i, så logger man blot ind på ping.fm og indtaster sin tekst og vælger hvilke netværk teksten skal sendes til.

Det er dog ikke kun standard beskeder som kan sendes ud via ping.fm, det er også muligt at dele fotos, videoer og links (afhænger dog af de forskellige sociale netværk).

Servicen fra Ping.fm er gratis og den er fuldstændig webbaseret, så det er ikke nødvendigt at installere noget, der er dog en valgfri browser toolbar tilgængelig.

Update: Denne service findes ikke længere. Et alternativ kunne være www.hootsuite.com, som dog mest er rettet mod virksomheder, men der findes også en gratis udgave som er brugbar for private.

Link: Ping.fm

Kategori:
Netbruger
-
Tags:
Nettet
15. november 2016