Få styr på opstarten med WinPatrol

Hvis Windows er blevet lidt langsom i opstarten, eller du bare gerne vil have styr på hvad der bliver startet sammen med Windows så er WinPatrol et fantastisk værktøj.

Næsten alle programmer man installere skal også lige have en eller anden programstump lagt ind i Windows opstarten, det er oftest for at kunne sørge for automatiske opdateringer, eller fordi man efter udgiverens mening bliver nød til at have et af de smarte ikoner i traybaren nede ved siden af uret. Der er selvfølgelig også vitale grunde til at et program skal starte sammen med Windows ”“ antivirus, firewall, antispyware og lignende er en nødvendighed i opstarten hvis de skal fungere optimalt.

winpatrol

Der findes flere forskellige programmer som lader dig styre hvilke programmer der skal startes sammen med Windows, og Windows har også selv end indbygget mulighed for at ændre lidt i opstartsprogrammerne. Men et af de bedste programmer til at håndtere opstarten er WinPatrol, det har eksisteret i over 10 år og det er stadig fuldstændig gratis.

Udover at programmet lader dig forhindre uønskede programmer i starte automatisk, så har det en anden smart funktion om gør det muligt at lave en forsinket start at programmerne. Det er nyttigt til alle de programmer der skal undersøge for automatiske opdateringer, her kan man nemlig bestemme at de skal vente for eksempel en time med at starte. På den måde får man en hurtigere opstart og samtidig bliver der stadig checket for opdateringer.

Du kan downloade Winpatrol gratis her: www.winpatrol.com

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
Windows
15. november 2016