Reuters TV – internationale nyhedsudsendelser på computeren

Reuters har længe været kendt for at levere lokal og international nyhedsjournalistik af god kvalitet. Reuters leverer ofte mange af de nyheder vi læser på andre nyhedsmedier omkring på nettet eller ser i fjernsynet, men sidste år lancerede de deres egen lille nyhedsstation på nettet, hvor man gratis kan se de seneste internationale nyheder.

Den nye nyhedsside fra Reuters hedder Reuters.tv, og leverer korte opsummeringer af dagens vigtigste internationale nyheder på op til 30 minutter. Har man mindre tid kan man vælge opsummeringer af kortere intervaller a 5, 10, 15, 20 af 25 minutter.

Nyhedssiden byder også på en “featured” sektion med udvalgte udvalgte nyheds historier. Og så er der en live funktion hvor man kan følge med i igangværende begivenheder.

Siden er brugervenlig og lige at gå til, og hvis der er dele af udsendelsen man ikke er interesseret i, så er det nemt af spole forbi på samme måde som med en YouTube video.

Der er egentlig ikke så meget mere at fortælle om Reuters.tv, men interesserer du dig for hvad der sker rundt omkring i verden, og gerne vil følge op på de internationale nyheder når det passer dig, så er det en fin side.

Link: www.reuters.tv

Kategori:
Websider
-
Tags:
Informativ
14. marts 2017