Sådan kysser vi

 
100 personer kysser
Jeg undre mig af og til… eller faktisk ofte, over hvad det YouTube-producerende folk får af ideer til videoer, og dette er ingen undtagelse. Den populære WatchCut YouTube kanal, har fået den geniale idé, at få 100 mennesker til at kysse et stykke plexiglas. Du kan se resultatet i videoen her for oven, hvor der kysses og slikkes til den store guldmedalje – jeg kan dog hverken garantere at du lære noget eller at filmen er fri for situationer som kan virke ubehagelige at se.

Et kys kan være alt fra kærlig hengivenhed til seksuel stimulering når to personer kysser ved berøring af læberne. Det kan dog også være en mere rituel hilseform, som signalere hengivenhed ved et kindkys eller kys på hånden. Et kys på plexiglas signalere nok mest underholdning, vil jeg tro :-)

Lær hvordan man kysser
Der findes faktisk virkelig mange kysse-videoer på nettet, og det skyldtes nok at der er mage som endnu har sit første kys til gode, og er lidt usikre på hvordan man kysser.

Den følgende video her under, giver for eksempel en meget grundlæggende skridt for skridt guide til hvordan man kysser for første gang.

 
Ja der findes faktisk rigtig mange andre videoer i samme stil, eller med afvigelser som “hvordan kysser man en dreng første gang” eller “hvordan kysser man en pige første gang” eller “hvordan kysser man i en bil” eller “hvordan tungekysser man” og så videre. Så skulle nogen være i tvivl eller være blevet lidt rusten, så er det masser af hjælp at hente på både dansk og engelsk.

 

Kategori:
Video
-
Tags:
underholdning
29. december 2016