Sjov for børn

Sommeren er en god årstid til oplevelser og udendørsaktiviteter, specielt for børnefamilierne. Mange benytter en del af sommermånederne til at tage ud at rejse, men der er også masser af spændende aktiviteter her hjemme og mange af dem er ofte kun en kort køretur fra hjemmet.

Hvis man vil planlægge en familiedag med masser af sjov for børnene, kan man selvfølgelig søge lidt på Google, men hjemmesiden sjovforbørn.dk er en meget bedre og lettere måde at finde frem til danske attraktioner og aktiviteter for børn.

Sjovforbørn.dk har et flot og brugervenligt design der gør det nemt, at søge blandt de mange forskellige udflugtsmål, som er godt beskrevet med tilhørende relevante informationer såsom aldersvurdering, prisklasse og beliggenhed. Men det allerbedste ved siden er brugernes egne anmeldelser af stederne, her får man et godt overblik over hvad andre syntes om stedet, og hvad de og deres børn har fået ud af turen.

Siden har også tips til aktuelle biograffilm og boganmeldelser af gode børnebøger. Og står man og skal holde en børnefødselsdag så er der også gode tips til steder det kan holdes og hvad der egner sig til forskellige aldersgrupper.

Link: www.sjovforborn.dk

Kategori:
Websider
-
Tags:
fritid Informativ livsstil
15. november 2016