Skjul din email adresse fra spammere

Uanset om man har en hjemmeside, blog eller deltager i et debat forum eller på et community site, så er det sandsynligt at der vil være andre personer som kunne tænke sig at komme i kontakt med dig og derfor gerne vil have din e-mail adresse.

Det er selvfølgelig nemt bare at skrive sin email adresse på nettet så folk, nemt kan sende en e-email, men det er meget dumt at skrive en e-mail på nettet et sted som er offentligt tilgængeligt, fordi spammere har deres egne søgerobotter som gennemsøger nettet for e-mail adresser. Mange gør så det smarte, at de skriver mellemrum mellem @ tegnet, så man i stedet for at skrive minmail@mitdomain.dk skriver minmail @ mitdomain.dk, men det har spammerne længe fundet ud af.

Der findes flere kreative måde at skrive e-mail adressen hvis den for eksempel skal oplyses på en debat side, men før eller siden risikere man alligevel at det lykkedes spammerne at høste adressen. Der findes dog en meget mere elegant og sikker løsning og den hedder Contactify.com.

På www.contactify.com, kan man oprette en smart kontakt formular, hvor den der skal skrive til dig ikke ser din e-mail men i stedet skriver til din e-mail via en dialogboks som åbnes via et link. For at mailen bliver sendt skal afsenderen gentage en kode som vises i et billede spamrobotterne ikke kan læse, på den måde er man sikker på at de mails der bliver sendt via kontaktformen faktisk er fra et andet menneske og ikke fra en spamrobot.

Det er super enkelt at oprette en kontaktform og det er helt gratis. Når den en gang er oprettet kan man altid linke til den, i stedet for at oplyse sin e-mail på åbne sider som blogs, fora og lignende.

Link: www.contactify.com – Update: Siden findes ikke mere, prøv i stedet 123contactform.com Her tilbydes både en begrænset gratis udgave og en udvidet betalingsudgave til firmaløsninger.

Kategori:
Apps & services
-
Tags:
27. september 2017