Tre underlige websider du skal se

NetMonster arbejder hele tiden på at finde det bedste indhold på nettet, så du kan få mere ud af din internetforbindelse. Men der er rigtig meget indhold på nettet og en stor del kan vist bedst klassificeres som underligt og værdiløst, men i dag deler jeg alligevel tre af de mere underlige websider – enjoy, og på forhånd undskyld!

Cubicle Freakout

freakout
Har du nogensinde været ved at gå amok over et eller andet på dit kontor? Stress, computerproblemer og forskellige irritationstiggere kan måske give nogle af os lysten til at smadre kontoret og kaste skærmen ud af vinduet (ja jeg har været der). På denne side er det netop det du får mulighed for, og så behøver du slet forklare det raserede kontor over for chefen bagefter. Så måske er siden ikke hel værdiløs alligevel.

Link: eyegas.com/cubiclefreakout – Update: Åh nej siden findes ikke mere

 

Nyheder fra fremtiden

fremtids-nyheder

Hvis du synes alle nyhedssider skriver om de samme kedelige ting, så skulle du måske prøve at læse nyheder fra fremtiden. Denne side har tilsyneladende adgang til en tidsmaskine, og har journalister udstationeret forskellige steder i fremtiden mellem år 2020 og 2050. Så her får du nyheder som de andre ikke skriver om – i hvert fald ikke før om mange år ;-). Da min egen adgang til tidsmaskiner er begrænset, kan jeg desværre ikke verificere rigtigheden af artiklerne, men her får du et link alligevel.

Link: newsoffuture.com

 

Ting på min kat

ting-paa-min-kat

Her er siden for alle der elsker katte og samtidig har for meget fritid. Formålet med siden er ganske enkelt at vise billeder af katte og ting. Alt man behøver for at få sin kat med på siden er at give katten et par dykkerbriller og en vest på eller placere en dåse cola på hovedet af den, eller hvad man nu kan finde på.

Link: stuffonmycat.com

Kategori:
Websider
-
Tags:
humor underholdning
1. marts 2017